Warning: Declaration of QuietSkin::feedback($string) should be compatible with WP_Upgrader_Skin::feedback($string, ...$args) in /home/r36485smar/public_html/wp-content/plugins/ocean-extra/includes/wizard/classes/QuietSkin.php on line 12
Contact – S-A-M

Toată țara

Ciprian Popa

Suntem mandri sa va fim alaturi mereu. Pentru informatii sau comenzi restul tarii, va rugam sunati la numarul de telefon afisat, sau contactati-ne prin mail-ul de mai jos.

bihor, satu mare, maramures

Marian Szabo

Suntem mandri sa va fim alaturi mereu. Pentru informatii sau comenzi in judetele Bihor, Satu Mare si Maramures, va rugam sunati la numarul de telefon afisat, sau contactati-ne prin mail-ul de mai jos.

ARAD, TIMIS, HUNEDOARA, CARAS-SEVERIN

Bogdan Hasca

Suntem mandri sa va fim alaturi mereu. Pentru informatii sau comenzi in judetele Arad, Timis, Hunedoara, Caras-Severin, va rugam sunati la numarul de telefon afisat, sau contactati-ne prin mail-ul de mai jos.

cluj, salaj, alba, bistrita, mures

Flaviu Maier

Suntem mandri sa va fim alaturi mereu. Pentru informatii sau comenzi in judetele Cluj, Salaj, Alb, Bistrita si Mures, va rugam sunati la numarul de telefon afisat, sau contactati-ne prin mail-ul de mai jos.

Contacteaza-ne