Toată țara

ing. Ciprian POPA

Suntem mândri să vă fim alături mereu. Pentru informații sau comenzi restul țării, vă rugăm sunați la numărul de telefon afișat, sau contactați-ne prin mail-ul de mai jos.

BIHOR

ing. Marian VULPE

Suntem mândri să vă fim alături mereu. Pentru informații sau comenzi în județul Bihor, vă rugăm sunați la numărul de telefon afișat, sau contactați-ne prin mail-ul de mai jos.

satu mare, SALAJ, maramures

Suntem mândri să vă fim alături mereu. Pentru informații sau comenzi în județele Satu Mare, Salaj și Maramures, vă rugăm sunați la numărul de telefon afișat, sau contactați-ne prin mail-ul de mai jos.

ARAD, TIMIS, HUNEDOARA, CARAS-SEVERIN

ing. Bogdan HASCA

Suntem mândri să vă fim alături mereu. Pentru informații sau comenzi în județele Arad, Timiș, Hunedoara, Caraș-Severin, vă rugăm sunați la numărul de telefon afișat, sau contactați-ne prin mail-ul de mai jos.

ARAD, HUNEDOARA

Suntem mândri să vă fim alături mereu. Pentru informații sau comenzi în județele Arad, Hunedoara, vă rugăm sunați la numărul de telefon afișat, sau contactați-ne prin mail-ul de mai jos.

cluj, alba, bistrita, mures, SIBIU

ing. Iózsef KOLOZSVARI

Suntem mândri să vă fim alături mereu. Pentru informații sau comenzi în județele Cluj, Alba, Bistrița, Mureș și Sibiu, vă rugăm sunați la numarul de telefon afișat, sau contactați-ne prin mail-ul de mai jos.

Piese de schimb, anvelope

ing. Richard HENES

Suntem mândri să vă fim alături mereu. Pentru informații sau comenzi vă rugăm sunați la numărul de telefon afișat, sau contactați-ne prin mail-ul de mai jos.