Tractoare

Versatile DeltaTrack 520-610

Moștenirea versatilă a producției de tractoare articulate cu tracțiune integrală este extensivă. În parteneriat cu furnizorii de top din industrie, Versatile a dezvoltat un nou lider de clasă pe piața agricolă.

Versatile 4WD 380-460

Versatilitatea sistemului cu tracțiune integrală este conceput pentru a spori profitabilitatea operațiunilor de producție la scară largă, menținând în același timp piatra de temelie versatilă de fiabilitate, durabilitate și ușurință în întreținere și service.

Versatile MFWD 265-365

Tractoarele multifuncționale MFWD sunt tractoare cu performanță ridicată de peste 20 de ani. Toate cele cinci modele de la 265-365 CP sunt alimentate de motorul Cummins QSL9 care oferă o combinație de putere, economie și performanță. Motorul Cummins se potrivește cu o transmisie de 16 X 9, care schimbă viteza și care oferă o gamă largă de unelte de lucru.

TYM T194

Model 19 CP, Tractor sub-compact

Indiferent dacă eşti un fermier din hobby sau un combatant de week-end, TYM construieşte tractorul perfec pentru tine. Fiind echipat cu încărcător frontal şi coasă centrală de tuns gazonul, tractorul sub-compact de 19 CP este multifuncţional.

TYM T555

Model T555 55.1 CP cu cabina sau fara

TYM oferă clienţilor săi cele mai bune maşini agricole şi cea mai eficientă asistenţă tehnică din ce poate oferi industria constructoare de maşini, indiferent dacă vă ocupaţi de fermierit, amenajări spaţii verzi, întreţinere spaţii de lucru sau terenuri sportive.

Oferind opţiuni pentru cabine, încărcătoare şi braţe excavatoare pentru fiecare model, TYM vă pune la dispoziţie modelul potrivit necesităţilor Dumneavoastră.

Agromehanika Articulated AGT 830/ 835

Tractoarele articulate AGT 830/835 au fost proiectate pentru a lucra în podgorii, livezi, ferme mici și pentru diferite operațiuni de utilități. Un cerc mic de întoarcere de numai 290 cm este posibil datorită designului lor articulat, care permite manevrabilitate fără precedent și funcționează în spații înguste și pe terenuri dificile.

Agromehanika AGT 850/ 860

Tractoarele din seria AGT 850/860 sunt destinate diferitelor aplicații agricole, de grădinărit și forestiere și prin instalarea unor caracteristici tehnice suplimentare pot fi utilizate și pentru lucrări de utilitate publică.

Agromehanika Mountain AGT 850-860

Agromehanika Mountain AGT 850/ 860

Caracterizată printr-un ampatament amplu și un design bine echilibrat, versiunea montană a seriei AGT 850/860 a fost proiectată pentru terenuri abrupte și abrupte cu pante laterale de 40 ° sau mai mult.

Agromehanika Forestry AGT 850-860

Agromehanika Forestry AGT 850/ 860

La Agromehanika, ascultăm cerințele dvs. specifice și încercăm întotdeauna să găsim cele mai bune soluții pentru a satisface cele mai înalte așteptări ale clienților noștri. În acest scop, a fost creată o nouă versiune a tractorului AGT 850/860 cu echipament forestier.

Agromehanika AGT 835 TS

Agromehanika AGT 835 TS

Tractoarele din seria AGT 835 TS au un șasiu rigid. Caracterizate prin stabilitate, rezistență și fiabilitate, aceste tractoare au o durată lungă de viață și costuri reduse de întreținere. O gamă largă de echipamente opționale sunt disponibile pentru personalizarea tractorului în funcție de necesitățile și cerințele dumneavoastră.