Noi suntem SAM. Noi va oferim echipamente
agricole excelente


Experienta noastra este una vasta in domeniul utilajelor agricole. Cu peste 14 parteneri internationali, va oferim solutii flexibile pentru orice gama de produse agricole.

Venim catre toti fermeirii romani, cu o oferta care cuprinde o gama de masini agricole foarte vasta, produse in diferite tari din Europa, precum Italia, Spania, Germania, Polonia si chiar si din Romania.

Pentru a sprijini si a fi in permanenta langa fermieri, oferim mai multe tipuri de finantari de tip leasing si credit, precum si consultanta si consiliere pentru a veni in ajutorul lor

home_agro_hoverbox_1home_agro_hoverbox_2

GAMA DE PRODUSE SAM

home_agro_hoverbox_3home_agro_hoverbox_4

Investim in calitatea produselor si garantia eificientei lor


Ing. Ciprian Popa, Director General al Smart Agro Machines are o experienta vasta in domeniul agriculturii, dar considera agricultura ca un punct fundamental de dezvolare in viitor. Motiv pentru care din pasiune si motivatie pentru dezvoltarea fermierilor romani, a realizat un echilibru in raportul calitate, pret, sustinere, pentru fermierii din Romania.


Consiliere

La SAM beneficiezi de consiliere gratuita.

Finantare

Solutii flexibile si avantajoase de finantare

Service Mobil

Beneficiezi de service mobil, rapid si experimentat in orice situatie.

Piese de schimb

Beneficiezi de piese de schimb la preturi personalizate, pentru o gama larga de utilaje.

Noi stim cat de mult ne straduim ca munca ta sa dea roade, vrei sa afli si tu ?


1Transparenta totala

Noi intelegem situatia fiecarui potential partener SAM, motiv pentru care va invitam la sediul nostru, unde beneficiati de o serie de informatii preferentiale legate de finantare, produse, gama noastra, dezvoltarea in viitor si posibilitatile de colaborare ce vor urma.

2Profesionalism

Intelegem nevoia de siguranta si profesionalism a clientilor nostri. De aceea dupa ani de dezvoltare am realizat parteneriate, internationale si nationale, participam regulat la evenimente de profil si activam cu o gama completa de utilaje agricole.

3Consiliere

Oferim pentru clientii nostri un volum complet gratuit de informatie, cerinte de compatibilitate, sfaturi de utilaje, pentru a fi proactivi si a va oferi Dumneavoastra siguranta produsului achizitionat alaturi de ce aveti deja in uz.

4Finantare

Va oferim o gama larga de finantare, pentru a avea optiuni extinse si a putea valorifica potentialul Dumneavoastra financiar in mai multe moduri. Din acest motiv va invitam la sediul SAM pentru a descoperi toate modalitatile de finantare.