Prelucrarea Solului

Cultivatoare Europa

Realizarea seriilor de cultivatoare Chisel Europa se bazează pe duritate și fiabilitate. Acestea sunt disponibile cu un număr variabil și un model de lame, de la 9 la 23, în funcție de putere. Cu versiunea cu 13 osii, este posibilă utilizarea închiderii hidraulice. Este posibilă combinarea cultivatoarelor din seria Europa cu grapa de disc Combidisk din seria Combidisk.


Tiger-T Series Towed Subsoiler

Producator : Pasto

Subsoilerele remorcate din seria TIGER-T sunt instrumentul perfect pentru ruperea și afinarea solului, asigurând o drenaj adecvat. Ele sunt prevăzute cu roți și o bară de tracțiune. Tiger-T este disponibili de la 11 la 13 dinti / lame, cu o adancime de operare intre 35 si 60 cm, perfect pentru masini de lucru cu o putere intre 350 si 600 CP. Scrie-ne


Combidisk SDX Series Grape cu disc

Producator : Pasto

Grapele cu discuri din seria COMBIDISK SDX se caracterizează printr-o duritate puternică care asigură o acțiune mecanică cu succes asupra solului. Acestea sunt prevăzute cu o secțiune de cadru "X" și sunt disponibile cu ampatament de 230 mm sau 260 mm. Ampatamentul de 230 mm COMBIDISK SDX disponibil de la 24 la 32 de discuri, cu o adâncime de operare între 10 și 25 cm, perfect pentru mașini de lucru cu un debit de putere între 140 și 240 CP.


Freza Profesionala Model FB 1400 Producator : Mecanica Ceahlau

Frezele asigura prelucrarea optima a solului atat pentru semanat cat si pentru plantat. Cele 4 modele disponibile sunt ideale pentru pregatirea solului in sere, solarii, gradini de legume, vii, livezi dar si lucrari agricole usoare. Constructia robusta a structurii este garantia unei durabilitati indelungate.


Scarificator Serie Rapter Producator : Pasto

Scarificatorul Rapter este ideal pentru degroșarea și "ruperea" solului, benefic pentru un drenaj adecvat. Este posibila asamblarea următoarelor accesorii: grape cu disc si cu tavalugi dintati. Scarificatorul rapter disponibil de la 3 la 7 dinți / lame, cu o adâncime de operare între 35 și 50 cm, perfect pentru mașini de lucru cu o putere între 70 și 160 CP.


Scarificatoul Serie Scorpione Producator : Pasto

Scarificatoul Scorpione este ideal pentru degroșarea și "ruperea" solului, benefic pentru un drenaj adecvat. Și este posibila asamblarea următoarelor accesorii: grape cu disc si cu tavalugi dintati. Scarificatoul Scorpione este disponibil între 5 și 11 dinți, cu o adâncime de exploatare cuprinsă între 35 și 60 cm, perfect pentru mașini de lucru cu o putere între 120 și 450 CP.


Cultivator Combinat Seria Tornado-T Producator : Pasto

Cultivatorul remorcat combinat din seria TORNADO-T este soluția de înaltă calitate pentru pregătirea solului. Puterea și duritatea acestei mașini agricole o fac o unealtă esențială, capabilă să distrugă, să niveleze, să fragmenteze și să umple solurile și resturile vegetale. Ele sunt prevăzute cu roți și o bară de tracțiune. Disponibil între 13 și 18 dinți / lame, cu o adâncime de operare cuprinsă între 10 și 35 cm, perfectă pentru mașinile de lucru cu o putere între 250 și 600 CP.


Preparator Seria Preparater Producator : Pasto

Combinatoarele Seria PREPARATER garantează o pregătire perfectă a solului și datorită barei frontale și rulourilor posterioare, acestea permit de asemenea să se ajusteze solul. Ele sunt mașini de pregatire a solulului pentru însămânțare în primăvară / toamnă. Disponibil cu 5 rânduri de dinți drepți FLEX disponibil de la 58 la 90 de dinți, cu o adâncime de lucru cuprinsă între 3 și 8 cm, perfect pentru mașini de lucru cu o putere între 70 și 150 CP.


Preparator Seria Combinator Producator : Pasto

Combinatoarele din seria COMBINATOR sunt mașini de înaltă performanță pentru a prelucra solul pentru însămânțare în primăvară / toamnă. Preparatorul Combinator cu 5 rânduri de dinți drepți FLEX și tavalug simplu in spate disponibil de la 72 la 92 de dinți, cu o adâncime de lucru cuprinsă între 3 și 8 cm, perfect pentru mașinile de lucru cu o putere cuprinsa între 100 și 180 CP.


Preparator Seria Combinator T Producator : Pasto

Combinatoarele din seria COMBINATOR T sunt o soluție de înaltă calitate pentru pregătirea și cultivarea solului. Acest tip de grapă semi-tractata este prevăzuta cu 5 rânduri de dinți drepți FLEX, tavalug frontal, tavalug dublu in spate, grindă și roți spate.


Preparator Seria Cultimax Producator : Pasto

Preparatoarele CULTIMAX sunt vibrocultivatoare pe soluri de macinat pentru semănat în primăvară / toamnă, prevăzute cu anvelope cu reglare mecanică, tavalug dublu spate. Prindere in 3 puncte categoria II și III. Cultivatorul Cultimax cu dinți Vibroflex disponibil cu 40 până la 60 de dinți, cu o adâncime de operare cuprinsă între 8 și 20 cm, perfect pentru mașinile de lucru cu o putere între 90 și 240 CP.


Grapă cu disc Producator : Staltech

Grapa cu disc este destinata pentru sfaramarea si nivelarea terenului arabil pentru toate tipurile de culturi, cereale si legume. Grapa serveste printre altele pentru afanarea solului dupa araturile din iarna, amestecarea ingrasamintelor minerale si ramasitelor vegetale in pamant. Adancimea de lucru este reglata cu ajutorul tavalugului din spate.


Brona Uhex Producator : Staltech

Grapa cu disc este destinata pentru sfaramarea si nivelarea terenului arabil pentru toate tipurile de culturi, cereale si legume. Grapa serveste printre altele pentru afanarea solului dupa araturile din iarna, amestecarea ingrasamintelor minerale si ramasitelor vegetale in pamant. Adancimea de lucru este reglata cu ajutorul tavalugului din spate. Două rânduri de discuri cu diametrul de 510 mm, cu protecție la suprasarcină.